Dagkonferens i Stockholm City

Vi på Konferens Spårvagnshallarna försöker hela tiden förbättra vår service och vara lyhörda för våra gästers behov och önskemål. Vi har formulerat följande affärsidé:

Konferens Spårvagnshallarna ska vara det självklara alternativet vid val av dagkonferens- center i Stockholms city. Genom att kundorienterat arbeta med produktutveckling och kvalitetsuppföljning, ska våra gäster bli nöjda och återkommande gäster.

Perfekt läge

Konferens Spårvagnshallarna ligger i hjärtat av Stockholm på Birger Jarlsgatan, ett par kvarter från Stureplan, med hela stadens utbud av shopping, nöjen och kultur utanför dörren. Kommunikationerna är goda med busshållplats vid entrén och närmaste T-bana - Rådmansgatan. 

Bra konferenslokaler

Vi har 10 fräscha och välutrustade konferenslokaler. Den största är en hörsal för 130 personer. Samtliga lokaler erbjuder en bra miljö för både kropp och själ. Hos oss är kvalitet allt från noga utvalda stolar och harmoniska färger till den rätta AV tekniken.

God mat

Under en konferens är den goda maten en viktig komponent. En smakrik och välkomponerad meny är en självklarhet. Våra luncher och middagar serveras på den ljusa Atriumgårdens övre del

 

Fokus på möten

På Konferens Spårvagnshallarna arbetar vi uteslutande med våra kunders möten, konferenser, utbildningar, kundevent och fester. Det gör att vi fokuserar på det som ger bäst förutsättningar för era arbetsdagar. En miljö skapad för bra möten och kloka beslut helt enkelt.

Konferens Spårvagnshallarna har drivits i min regi med samma affärsidé sedan starten 1994.  Det som engagerar mig och mina medarbetare är att ge dig och dina gäster de bästa förutsättningarna för bra möten  – varje gång ni gästar oss.

Välkommen!

Carin Olson Theander 
VD