Checklista för din planering

Det finns många detaljer att fundera över innan det är dags att genomföra själva konferensarrangemanget. Förutom det egna syftet med konferensen och målgruppen som är inbjuden, är det alltid bra att se till att konferensdeltagarna kmmer att bli nöjda, belåtna och välinformerade. Det finns även en del frågor om presentationsteknik, logistik och annat som det kan vara bra att tänka på innan det är dags. 

Vi som arbetar på Konferens Spårvagnshallarna är förstås experter på hur det fungerar hos oss. Fråga oss! Vi hjälper dig mer än gärna!

Vår checklista hjälper dig att få allt på plats. Använd denna som ditt planeringsunderlag. Sedan fyller du i konferensplaneringen och skickar den till oss.

Att fundera över:

Antal personer

Antal föreläsare

Starttid, sluttid och förberedelsetid

Vegetarianer eller andra önskemål om specialkost

Förtäring

Planera noggrant när i ert program det passar med paus för förfriskningar, lunch eller annat. För att vi ska kunna planera er dag på bästa sätt och ge er bästa möjliga service, är det viktigt att vi får all information om era behov och önskemål.

FörmiddagspaketKaffe/the med ostsmörgås, frukt och juice

Eftermiddagspaket Kaffe/the, bröd, frukt och juice

Fruktsallad Fruktsallad i glas

Eftersnacks 1 Öl/Vin med Baguette och snacks

 

I vårt heldagspaket ingår följande: 
Förmiddagskaffe med smörgås, konferenslunch, eftermiddagskaffe med kaka samt frukt och juice. 

Aktuell konferenslunchmeny finner du under "konferensplanering"
Vi ser helst att hela gruppen väljer samma alternativ. 

Kom ihåg att i god tid anmäla om några av deltagarna har matallergier eller andra matpreferenser.                              Teknisk utrustning 
Vad vill ni ha för teknisk utrustning? På varje lokalpresentation på denna hemsida framgår vad som finns i varje lokal. Behöver du något utöver detta? Meddela oss i förväg.

Vilken möblering vill ni att vi ska förbereda?

  • Bio
  • Skol
  • U-bord
  • Öar
  • Dipomatbord

Har ni några andra önskemål?

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!